Bravčová sviečkovica s javorom a horčicou
- Celkový čas 1 h 3 min
- 20 min
Príprava - 18 min
Varenie - 25 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (15)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavošedá EY145810 Easy Fry Compact 3 l teplovzdušná fritéza Tefal čierna EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Precision EY505815 Čierna Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
1 pl Horčica
1 pl Celozrnná horčica
1 pl Javorový sirup
0.5 pl Worcesterská omáčka
1 strúč. Cesnak
0.5 čl Hnedý cukor
0.5 čl Údená paprika
0.5 čl Talianske korenie
0.5 čl Soľ
0.5 čl Cesnakový prášok
0.25 čl Mleté čierne korenie
0.5 Bravčová sviečkovica
1 pl Olivový olej
Príprava
Krok 1 /7
V malej nádobe zmiešajte hnedý cukor, údenú papriku, talianske korenie, soľ, cesnakový prášok a korenie. Odložte bokom.
Krok 2 /7
Sviečkovicu osušte, aby ste odstránili prebytočnú šťavu. Potrite ju olejom, aby bola dobre pokrytá, potom pridajte korenie a dbajte na to, aby bolo rovnomerne rozmiestnené po povrchu. Uložte filet mignon do misky v chladničke a nechajte ho marinovať približne 15 minút.
Krok 3 /7
Medzitým si pripravte omáčku. V nádobe rozmixujte všetky prísady, aby ste získali hladkú omáčku. Odložte bokom.
Krok 4 /7
Umiestnite sviečkovicu do spotrebiča s plechom. Spustite proces varenia.
Krok 5 /7
Po uvarení rozotrite polovicu omáčky po celom povrchu sviečkovice. Spustite proces varenia.
Krok 6 /7
V polovici pečenia potrite zvyšnú omáčku po celom povrchu karamelizovanej sviečkovice. Dokončite proces varenia.
Krok 7 /7
Po upečení nechajte sviečkovicu 10 minút odpočívať, aby bola mäkšia. Sviečkovicu nakrájajte na plátky a ihneď podávajte.