Pečené hovädzie mäso s horčicou
- Celkový čas 28 min
- 10 min
Príprava - 18 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
800 g Pečené bravčové mäso
150 ml Suché biele víno
2 pl Horčica
150 g Nakrájaná mrazená cibuľa
1 pl Rastlinný olej
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 3 /6
Opečieme hovädzie mäso a cibuľu.
Krok 4 /6
Pridáme zvyšné suroviny, okrem horčice.
Krok 5 /6
Varíme pod tlakom
Krok 6 /6
Pridáme horčicu, ochutíme a môžeme podávať!