Bolognese v štýle šéfkuchára
- Celkový čas 1 h
- 15 min
Príprava - 45 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
720 g Mleté hovädzie mäso
1.5 Ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno
300 g Mrkva nakrájaná na tenké plátky
900 g Nakrájané paradajky a paradajkové coulis
100 ml Červené víno
150 g Prúžky slaniny
Soľ a korenie
3 pl Rastlinný olej
3 g Nasekaný cesnak s odstráneným klíčkom
90 g Zeler nakrájaný tenké plátky
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /8
Cesnak zbavte klíčku.
Krok 4 /8
Do nádoby nalejte olivový olej.
Krok 5 /8
Mäso opečte do hneda. Pridajte slaninu, cibuľu a mrkvu.
Krok 6 /8
Nalejte víno. Pridajte rozdrvené paradajky, zeler a cesnak. Ochuťte soľou a korením.
Krok 7 /8
Doba varenia: 45 minút
Krok 8 /8
Servírujte s cestovinami.