Jahňacie v lesníckom štýle
- Celkový čas 30 min
- 15 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
800 g Jahňacie plece v 30/40 g kockách poprášených múkou
2 Ošúpaná a nasekaná cibuľa
200 g Ošúpaná mrkva nasekaná na tyčinky
400 g Umyté pečiarky, kuriatka, dubáky
1 Zväzok byliniek
2 Ošúpaný a nasekaný strúčik cesnaku s odstráneným klíčkom
400 g Ošúpané zemiaky nakrájané na veľké kúsky
2 pl Rastlinný olej
Soľ a korenie
150 ml Voda
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /8
Cesnak zbavte klíčku.
Krok 4 /8
Do panvice nalejte olej.
Krok 5 /8
Kocky mäsa opečte do hneda (v prípade potreby v niekoľkých dávkach). Mäso vyberte. Do nádoby vložte huby a osmažte ich.
Krok 6 /8
Pridajte vodu, mäso a ďalšie ingrediencie, nakoniec pridajte zemiaky. Dochuťte.
Krok 7 /8
Doba varenia: 15 minút
Krok 8 /8
Servírujte!