Treska so špargľou
- Celkový čas 34 min
- 30 min
Príprava - 4 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
600 g Vykostená treska nakrájaná na kocky
16 Umytá a nasekaná špargľa
2 pl Koriander nasekaný na jemno
2 čl Mletá rasca
0.5 Citrón (šťava)
2 vet. Petržlen
400 g Paradajkový pretlak
1 strúč. Cesnak nasekaný na jemno
50 g Nasekaná šalotka
2 pl Rastlinný olej
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Šalotku nasekajte na jemno.
Krok 3 /8
Cesnak nasekajte na jemno.
Krok 4 /8
Zmiešajte rybu s cesnakom, petržlenom, vajcom, soľou a korením. Vytvarujte 5 rybacích guličiek na osobu. Do nádoby nalejte olej.
Krok 5 /8
Olej rozpáľte. Jemne opražte guličky do hneda. Vyberte.
Krok 6 /8
Pridajte 1 dl vody, šalotky, paradajkové pyré, citrónovú šťavu a rascu. Dochuťte. Dajte guličky späť do nádoby. Pridajte špargľu.
Krok 7 /8
Doba varenia: 4 minúty
Krok 8 /8
Pridajte koriander. Servírujte s kuskusom alebo ryžou.