Treska so špargľou
- Celkový čas 19 min
- 15 min
Príprava - 4 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
4 plátok Treska (po 120 g)
4 pl Olivový olej
2 čl Čerstvý tymián
1 Citrón (kôra a šťava)
4 strúč. Nahrubo nasekaný cesnak
500 g Fenikel (1 veľká hľuza), zbavený spodku, nakrájaný na tenké plátky
500 g Zelená špargľa, nakrájaná na tretiny
1 Veľký pór, nakrájaný na tenké plátky
20 cl Zeleninový vývar
1 pl Kukuričná múka
2 pl Nadrobno nasekaný citrónový konfit
2 pl Drvené solené arašidy
Príslušenstvo
Mriežka 2v1
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Tresku ochutíme polovicou oleja, tymiánom a citrónovou kôrou. Odložíme nabok.
Krok 3 /6
Do nádoby pridáme druhú polovicu oleja. Cesnak, fenikel, špargľu a pór opekáme 3 minúty.
Krok 4 /6
Pridáme kukuričnú múku a vývar. Rybu dáme na gril v hornej polohe navrch zeleniny.
Krok 5 /6
Varíme pod tlakom
Krok 6 /6
Podávame zahorúca s citrónovým konfitom a arašidmi.