Sladkokyslé bravčové rebierka
- Celkový čas 30 min
- 10 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
1.2 kg Bravčové rebrá nakrájané na obdĺžniky a poprášené múkou
6 pl Ryžový ocot
4 pl Sójová omáčka
6 pl Arašidový olej
3 Jarná cibuľka nakrájaná na tenké plátky
1.5 Nakrájaná zelená paprika
Korenie
1 pl Cukor
2 čl Čerstvo nastrúhaný zázvor
100 ml Pomarančová šťava
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Nastrúhajte zázvor.
Krok 3 /8
Nakrájajte cibuľu.
Krok 4 /8
Do nádoby nalejte olej.
Krok 5 /8
Rebierka opečte zo všetkých strán do hneda. Pridajte cibuľu a papriku.
Krok 6 /8
Pridajte sójovú omáčku, ryžový ocot, cukor, pomarančovú šťavu a zázvor. Pridajte korenie.
Krok 7 /8
Doba varenia: 20 minút
Krok 8 /8
Rebierka pokvapkajte omáčkou, servírujte s bielou ryžou.