Bravčové rebierka
- Celkový čas 50 min
- 15 min
Príprava - 35 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
800 g Bravčové rebierka
1 strúč. Cesnak
40 cl Voda
3 pl Jahodový lekvár
2 pl Rajčinová omáčka
1 čl Cesnak
2 pl Sójová omáčka
3 pl Biele víno
3 pl Voda
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /6
Na tento recept potrebujeme Extra Crisp Lid. Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Do misy pridáme a zmiešame všetky ingrediencie, okrem rebier, cesnaku a vody. Odložíme nabok.
Krok 3 /6
Do misy pridáme vodu, cesnak a rebrá. Dochutíme soľou a korením.
Krok 4 /6
Varenie pod tlakom.
Krok 5 /6
Scedíme rebrá a dáme ich do misy s omáčkou.
Krok 6 /6
Extra Crisp Lid spustíme na program grilovania #2 na 20 minút pri teplote 200 °C. Uprostred pečenia premiešame.