Zemiaky s klobásou
- Celkový čas 27 min
- 20 min
Príprava - 7 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
400 g Ošúpané zemiaky nakrájané na kúsky
3 Klobásy Chipolata rozkrojené na tretiny
1 Pikantná klobása Merguez (alebo viac Chipolata) rozkrojená na tretiny
3 Nasekané filety ančovičiek v oleji
1 čl Nasekané kapary (alebo nakladané uhorky)
150 ml Hovädzí vývar
1 čl Kukuričný škrob
50 ml Smotana na varenie
1 pl Strúhaný parmezán
1 pl Olej
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Klobásy dajte do nádoby.
Krok 3 /6
Opečte do hneda.
Krok 4 /6
Pridajte zmes vývaru a kukuričného škrobu, smotanu, kapary a ančovičky. Dobre premiešajte. Pridajte zemiaky.
Krok 5 /6
Doba varenia: 7 minút
Krok 6 /6
Pridajte parmezán. Servírujte.