Perzské hovädzie mäso s bylinkami
- Celkový čas 1 h
- 30 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
300 g Dusené hovädzie v malých kockách (plece alebo orech)
125 g Sušená fazuľa (namočená 12 hodín)
0.5 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
50 g Umytý čerstvý špenát nasekaný na jemno
1 Pohár umytého petržlenu nasekaného na jemno
0.5 Pohár umytého čerstvého koriandra nasekaného na jemno
1 Sušený citrón (alebo rozštvrtený čerstvý citrón) - voliteľné
1 čl Mletá kurkuma
200 ml Voda
1 pl Rastlinný olej
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby nalejte olej.
Krok 3 /6
Pridajte cibuľu a smažte do sklovita. Pridajte kurkumu. Za stáleho miešania smažte 1 minútu.
Krok 4 /6
Pridajte ďalšie ingrediencie. Ochuťte soľou a korením. Dobre premiešajte.
Krok 5 /6
Doba varenia: 30 minút
Krok 6 /6
Servírujte s ryžou.