Bravčové mäso s pórom a slaninou
- Celkový čas 35 min
- 10 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
2 ks Stredne veľká cibuľa
150 g Slanina
300 g Pór
600 g Bravčová krkovička
1 plát. Maslo
4 lyžice Worcesterská omáčka
Mleté korenie
Soľ
500 ml Voda
Olej
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie. Cibuľu nakrájajte nadrobno. Mäso na väčšie kocky. Pór na kolieska.
Krok 2 /6
Stlačte START. Cibuľu smažte na oleji, kým nezíska zlatohnedú farbu. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 3 /6
Stlačte START. K cibuli pridajte slaninu a orestujte ju. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 4 /6
Stlačte START. Do hrnca pridajte mäso, osoľte, okoreňte a za stáleho miešania restujte, kým mäso nezhnedne zo všetkých strán. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 5 /6
Stlačte START. Do zmesi pridajte pór a worcester, zalejte vodou tak, aby bolo mäso do polovice ponorené, a zapnite tlakový hrniec. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 6 /6
Krátko pred podávaním pridajte plátok masla a chvíľu povarte. Dochuťte podľa potreby (soľ, korenie, worcester). Podávajte s ryžou.