Mäso plnené syrom
- Celkový čas 25 min
- 15 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
2 porc. Tavený syr
200 g Klobásová zmes
100 g Nasekané hovädzie mäso (alebo viac klobásového mäsa)
0.5 Sladká alebo biela cibuľa nakrájaná na tenké plátky
1 Ošúpaný a nasekaný strúčik cesnaku
2 čl Kečup
0.5 Umytá cuketa nakrájaná na kocky
0.5 Malý umytý baklažán nakrájaný na kocky
200 g Ošúpané umyté zemiaky nakrájané na kocky
Soľ
Príprava
Krok 1 /12
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /12
Cukety umyte a nakrájajte.
Krok 3 /12
Umyte a nakrájajte baklažány.
Krok 4 /12
Ošúpte a nasekajte strúčik cesnaku.
Krok 5 /12
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 6 /12
Umyte, ošúpte a nakrájajte zemiaky.
Krok 7 /12
Zmiešajte obe mäsá a kečup. Urobte jednu veľkú mäsovú guľku na osobu a naplňte syrom.
Krok 8 /12
Do nádoby nalejte olej.
Krok 9 /12
Cibuľu opečte do mäkka. Polovicu zeleniny opečte do mäkka.
Krok 10 /12
Mäsové guľky dajte na vrch. Pridajte zvyšok zeleniny. Dochuťte.
Krok 11 /12
Doba varenia: 10 minút
Krok 12 /12
Servírujte.