Losos s korením Cajun a cesnakovými zelenými fazuľami
- Celkový čas 20 min
- 5 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
4 Filety z lososa (pribl. 150 g/kus)
2 pl Olivový olej
4 pl Korenie Cajun
Soľ, korenie
400 g Zelené fazule
2 pl Olivový olej
2 Nasekaný cesnak
Limetka
1 pl Nasekaný koriander
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
V malej nádobe zmiešame korenie Cajun s olivovým olejom. Štetcom rozotrieme zmes na filety z lososa. Dochutíme soľou a korením. V nádobe zmiešame zelené fazule s olivovým olejom, cesnakom a bylinkami. Dochutíme soľou a korením.
Krok 2 /6
Zapneme nádobu č. 1. Na dosku v nádobe č. 1 dáme filety z lososa.
Krok 3 /6
Zapneme nádobu č. 2. Na dosku v nádobe č. 2 dáme zelené fazuľky.
Krok 4 /6
Stlačíme SYNC, aby sa oboje dovarili súčasne. Stlačením tlačidla ŠTART začneme variť oboje.
Krok 5 /6
V polovici varenia losos a zeleninu premiešame. Skontrolujeme, či sú dôkladne uvarené, a v prípade potreby varíme ešte niekoľko minút.
Krok 6 /6
Tesne pred podávaním dáme na losos lyžicu sladkej čili omáčky a nasypeme červené čili, jarnú cibuľku a sezamové semiačka. Zeleninu hneď podávame s mesiačikom limetky a posypeme koriandrom.