Kuracie krídelka
- Celkový čas 24 min
- 10 min
Príprava - 14 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
1 kg Kuracie krídelka
1 pl Mletý cesnak
1 pl Údená paprika
Soľ a korenie
2 pl Olivový olej
Príprava
Krok 1 /4
Kuracie krídelka ochutíme mletým cesnakom, údenou paprikou, soľou, korením a olivovým olejom. Uistíme sa, že sú všetky krídelka dobre obalené.
Krok 2 /4
Kuracie krídelka dáme do spotrebiča. Začneme piecť.
Krok 3 /4
V polovici pečenia kuracie krídelka obrátime, aby sa rovnomerne prepiekli a mali chrumkavú kožu.
Krok 4 /4
Otvoríme rukoväť oboma rukami. Kuracie krídelka podávame teplé s omáčkou alebo bez nej, so surovou zeleninou a dresingmi, ako je napríklad farmársky alebo zo syra s modrou plesňou. Dobrú chuť!