Kuracie krídelka
- Celkový čas 12 h 32 min
- 15 min
Príprava - 17 min
Varenie - 12 h
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
1.2 kg Kuracie krídelka
6 pl Kečup
3 pl Horčica
3 pl Paprika
3 pl Sladká sójová omáčka
3 pl Olivový olej
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Odkvapkávacia tácka Fritovací kôš
Príprava
Krok 1 /5
Nakrájame kuracie krídelka napol tým, že ich oddelíme v kĺbe.
Krok 2 /5
Dáme všetky ingrediencie do veľkej nádoby a pridáme kuracie krídelka. Dobre premiešame, aby sme mali istotu, že sú celé obalené. Zakryjeme potravinárskou fóliou a necháme marinovať aspoň 12 hodín.
Krok 3 /5
Umiestnime krídla do prístroja so zodpovedajúcou mriežkou tak, aby sa neprekrývali. Spustíme proces varenia.
Krok 4 /5
Otočíme kuracie krídla v polovici varenia, aby sa rovnomerne uvarili a mali chrumkavú kôrku.
Krok 5 /5
Zkontrolujeme propečení a v případě potřeby pokračujeme ještě několik minut. Opakujeme proces vaření, dokud nebudou všechna křídla hotová.