Klobása a dusená fazuľa
- Celkový čas 45 min
- 15 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
150 g Klobása Morteau
200 g Klobása Toulouse
250 g Klobása Montbéliard
0.5 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
700 Fazuľa Haricot namočená 12 hodín
500 g Ošúpané malé mrkvy nakrájané na tenké plátky
0.5 Pomaranč nakrájaný na tenké plátky
1 Zväzok byliniek
2 pl Olej
100 g Lúpaný hrach (voliteľné)
Príprava
Krok 1 /9
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /9
Pomaranče nakrájajte na hrubé plátky.
Krok 3 /9
Mrkvu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 4 /9
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 5 /9
Do nádoby nalejte olej.
Krok 6 /9
Pridajte klobásy a opečte do hneda.
Krok 7 /9
Do nádoby pridajte všetky zvyšné ingrediencie. Premiešajte.
Krok 8 /9
Doba varenia: 30 minút
Krok 9 /9
Premiešajte a servírujte.