Dusená tekvica
- Celkový čas 55 min
- 20 min
Príprava - 35 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
450 g Nasolená bravčová pliecka, namočená cez noc v studenej vode, aby sa odstránila soľ
100 g Morteau klobása, nakrájaná na plátky
130 g Maslová tekvica, zbavená semienok a nakrájaná na veľké kúsky
0.5 Cibuľa, ošúpaná a nakrájaná na štvrtky
130 g Cukety, umyté a nakrájané na veľké kúsky
150 g Maslová tekvica, zbavená semienok a nakrájaná na veľké kúsky
1 Zväzok polievkových byliniek
65 cl Voda
Korenie
Príprava
Krok 1 /4
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /4
Vložte všetky ingrediencie do hrnca, počnúc mäsom a klobásou Morteau. Dochuťte čiernym korením.
Krok 3 /4
Tlakové varenie.
Krok 4 /4
Podávajte so zemiakmi varenými v pare.