Kari kura
- Celkový čas 18 min
- 15 min
Príprava - 3 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
600 g Kuracie filety
100 g Cibuľa
100 g Hrozienka
2 Jablko
180 ml Voda
2 čl Kari korenie
Soľ, korenie
3 pl Slnečnicový olej
Príprava
Krok 1 /8
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /8
Kura nakrájame na kocky.
Krok 3 /8
Nasekáme cibuľu.
Krok 4 /8
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 5 /8
Opečieme kúsky kuracieho mäsa.
Krok 6 /8
Pridáme zvyšné suroviny. Ochutíme a zmiešame.
Krok 7 /8
Varenie pod tlakom.
Krok 8 /8
Podávame teplé s ryžou.