Kreolské karí
- Celkový čas 11 min
- 8 min
Príprava - 3 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
600 g Kuracie mäso nakrájané na malé kocky
250 g Nasekané paradajky
10 g Nasekaný čerstvý zázvor
90 ml Biele víno
2 Cibuľa nakrájaná na tenké plátky
2 čl Kurkuma
Soľ a korenie
2 štip. Tymián
2 čl Papriková pasta
2 pl Olivový olej
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Kura nakrájajte na kocky.
Krok 3 /8
Nakrájajte cibuľu.
Krok 4 /8
Do nádoby nalejte olej.
Krok 5 /8
Kúsky kuraťa a cibuľu usmažte do hneda.
Krok 6 /8
Pridajte paradajky, biele víno, tymián, kurkumu, zázvor a paprikovú pastu. Ochuťte soľou a korením.
Krok 7 /8
Doba varenia: 3 minúty
Krok 8 /8
Karí servírujte s ryžou alebo cestovinami.