Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Kreolské karí

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 11 min
  • Príprava
    8 min
  • Varenie
    3 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 600 g Kuracie mäso nakrájané na malé kocky

  • 250 g Nasekané paradajky

  • 10 g Nasekaný čerstvý zázvor

  • 90 ml Biele víno

  • 2 Cibuľa nakrájaná na tenké plátky

  • 2 čl Kurkuma

  • Soľ a korenie

  • 2 štip. Tymián

  • 2 čl Papriková pasta

  • 2 pl Olivový olej

Príprava

Krok 1 /8

Pripravte si ingrediencie.

  • 600g Kuracie mäso nakrájané na malé kocky
  • 250g Nasekané paradajky
  • 10g Nasekaný čerstvý zázvor
  • 90ml Biele víno
  • 2 Cibuľa nakrájaná na tenké plátky
  • 2čl Kurkuma
  • Soľ a korenie
  • 2štip. Tymián
  • 2čl Papriková pasta
  • 2pl Olivový olej

Krok 2 /8

Kura nakrájajte na kocky.

  • 600g Kuracie mäso nakrájané na malé kocky

Krok 3 /8

Nakrájajte cibuľu.

  • 2 Cibuľa nakrájaná na tenké plátky

Krok 4 /8

Do nádoby nalejte olej.

  • 2pl Olivový olej

Krok 5 /8

Kúsky kuraťa a cibuľu usmažte do hneda.

  • 600g Kuracie mäso nakrájané na malé kocky
  • 2 Cibuľa nakrájaná na tenké plátky

Krok 6 /8

Pridajte paradajky, biele víno, tymián, kurkumu, zázvor a paprikovú pastu. Ochuťte soľou a korením.

  • 250g Nasekané paradajky
  • 10g Nasekaný čerstvý zázvor
  • 90ml Biele víno
  • 2čl Kurkuma
  • Soľ a korenie
  • 2štip. Tymián
  • 2čl Papriková pasta

Krok 7 /8

Doba varenia: 3 minúty

Krok 8 /8

Karí servírujte s ryžou alebo cestovinami.