Karfiol po indicku
- Celkový čas 45 min
- 10 min
Príprava - 35 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
2 pl Citrónová šťava
1 pl Kukuričný škrob
1 pl Korenie (rasca, kurkuma, garam masala)
300 g Karfiol
1 pl Olivový olej
0.5 Červená cibuľa
1 Cesnak
1 pl Paradajkový pretlak
15 cl Zeleninový vývar
8 cl Paradajková omáčka
8 cl Kokosové mlieko
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte ingrediencie.
Krok 2 /8
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /8
Zmiešajte citrónovú šťavu, škrob, polovicu korenia a štipku soli.
Krok 4 /8
Nalejte olej do hrnca.
Krok 5 /8
Karfiol opekajte 10 minút. Prilejte pikantnú marinádu a varte 10 minút.
Krok 6 /8
Osmažte cibuľu a cesnak. Pridajte paradajkový pretlak a zvyšok korenia a premiešajte. Zalejte paradajkovou omáčkou a vývarom.
Krok 7 /8
Vráťte karfiol a varte 15 minút. Zalejte kokosovým mliekom.
Krok 8 /8
Podávajte.