Jahňacie stehno v bylinkovej kruste a flageolety s čerstvými bylinkami
- Celkový čas 2 h
- 20 min
Príprava - 1 h 40 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (1)
Suroviny
6 os.
1.3 kg Jahňacie stehno
50 g Strúhanka
4 g Soľ
1 pl Oregano
1 pl Tymián
4 cl Olivový olej
500 g Fazuľa Flageolet
2 pl Čerstvá pažítka
1 pl Čerstvý tymián
1 pl Čerstvý rozmarín
30 g Maslo
3 cl Voda
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte krustu Všetky prísady zmiešajte v nádobe a odložte bokom.
Krok 2 /8
Pripravte prílohu. Fazuľu flageolet zmiešajte so všetkými prísadami v nádobe.
Krok 3 /8
Zapnite misku 1. Vložte stehno bez krusty do spotrebiča s plechom. Spustite proces pečenia.
Krok 4 /8
Vyberte stehno zo spotrebiča a na vrch mäsa rozložte krustu a pevne ju pritlačte.
Krok 5 /8
Zapnite misku 1. Vložte stehno naspäť do spotrebiča s plechom.
Krok 6 /8
Zapnite misku 2. Fazuľu vložte do misky.
Krok 7 /8
Stlačením tlačidla SYNC zároveň ukončite pečenie. Stlačením tlačidla START spustíte pečenie. Občas zeleninu premiešajte.
Krok 8 /8
Ihneď podávajte.