Hrášková kaša s duseným kelom
- Celkový čas 43 min
- 20 min
Príprava - 23 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
250 g Hrach
3 Ošúpané zemiaky
2 Cibuľa
300 g Kel
150 g Kúsky údenej slaniny
70 cl Voda
Soľ a korenie
3 pl Rastlinný olej na varenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
V hrnci rozohrejte olej.
Krok 3 /6
Osmažte kúsky slaniny a cibuľu. Vyberte, ale nechajte tuk v panvici. Osmažte kel (v prípade potreby v niekoľkých dávkach). Dochuťte soľou.
Krok 4 /6
Vyberte kel a zmiešajte ho s kúskami slaniny a cibule. Vlejte vodu, pridajte hrášok a zemiaky nakrájané na kocky. Dochuťte soľou a korením.
Krok 5 /6
Tlakové varenie.
Krok 6 /6
Obsah hrnca rozmixujte alebo pomeľte v mlynčeku na zeleninu a podávajte so kelom.