Horúce sendviče s tuniakom
- Celkový čas 15 min
- 10 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
8 plát. Sendvičový chlieb, približne 9 cm
20 g Maslo
140 g Celý tuniak v slanom náleve
2 pl Olivový olej
2 pl Balzamikový ocot
1 ston. Jarná cibuľka alebo pažítka
100 g Strúhaný syr čedar
Soľ a korenie
20 g Maslo
Príslušenstvo
Grilovacia mriežka
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si šalát z tuniaka: Tuniaka scedíme a vložíme do misky. Rozdrvte ho vidličkou. Jarnú cibuľku nakrájajte na tenké plátky a pridajte ju k tuniakovi. Pridajte olivový olej a balzamikový ocot a dochuťte soľou a korením. Dobre premiešajte.
Krok 2 /6
Na dosku na krájanie položte 8 plátkov sendvičového chleba. Maslo rozpustite v mikrovlnnej rúre a rozotrite na 4 plátky.
Krok 3 /6
Otočte ich natretou stranou nadol a na nenatretú stranu rozotrite tuniakový šalát. Hojne posypte syrom čedar. Na čedar položte zvyšné 4 plátky a vrchné časti potrite rozpusteným maslom.
Krok 4 /6
Sendviče položte na štandardný podnos Easy Fry.
Krok 5 /6
Nastavte rúru na režim MANUAL pri 200 °C na 5 minút.
Krok 6 /6
Podávajte so zeleným šalátom.