Klubový sendvič
- Celkový čas 15 min
- 5 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
12 plát. kváskový chlieb
12 plát. slanina
6 pl majonéza
6 plát. pečené morčacie prsia
180 g Comté
2 ks Rajčina
150 g mladý špenát
Príprava
Krok 1 /5
Zapneme gril. Vyberieme Manuálny program alebo program Slanina (podľa modelov) a stlačíme OK. Keď je gril horúci, údenú slaninu poukladáme na gril a zatvoríme ho. Stlačením tlačidla OK začneme proces varenia. Varíme podľa pokynov na displeji do stupňa uvarenia „medium“ (stredne prepečené) alebo kým sa kontrolka nezmení na oranžovú.
Krok 2 /5
Grilované plátky poukladáme na dosku a opatrne utrieme grilovacie dosky kuchynskou utierkou. Vyberieme program Sendvič a stlačíme OK.
Krok 3 /5
Natrieme majonézu na štyri krajce chleba. Navrch dáme plátky morčacieho mäsa, grilované plátky slaniny a plátky syra. Zopakujeme pri zvyšných plátkoch chleba.
Krok 4 /5
Keď je gril horúci, dáme naň dva sendviče a zatvoríme gril. Uvaríme podľa preferencie: „zľahka uvarené“ žltá, „ugrilované“ oranžová alebo „chrumkavé“ červená. Zopakujeme s ostatnými sendvičmi.
Krok 5 /5
Sendviče dáme na tanier. Opatrne ich otvoríme a pred podávaním pridáme plátky rajčiny a listy špenátu.