Focaccia
- Celkový čas 3 h 55 min
- 15 min
Príprava - 30 min
Varenie - 3 h 10 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
500 g Hladká múka
30 cl Voda
5 g Sušené droždie
2 cl Olivový olej
5 g Soľ
10 g Soľ
1 vet. Rozmarín
20 ml Olivový olej
Príslušenstvo
Hák na cesto
Príprava
Krok 1 /7
V mise prístroja rozpustite droždie na 10 minút vo vode.
Krok 2 /7
Do misy pridajte múku, olivový olej a soľ. Stlačte "Štart".
Krok 3 /7
Z cesta vytvarujte guľu, prikryte ju čistou utierkou a nechajte 3 hodiny odležať pri izbovej teplote (20-22 stupňov).
Krok 4 /7
Predhrejte rúru na 200 stupňov.
Krok 5 /7
Cesto rozvaľkajte a rozprestrite na vymastený plech.
Krok 6 /7
Povrch potrite olejom, mletou soľou a rozmarínom.
Krok 7 /7
Pečte v rúre 30 minút na 200 stupňov.