Šampiňóny plnené pekorínom
- Celkový čas 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
4 Šampiňóny
0.5 Cibuľa
1 Cesnak
25 g Strúhanka
25 g Syr Pecorino
1.5 vet. Nasekaný petržlen
0.5 čl Citrónová kôra
Soľ, korenie
0.5 štip. Červené čili vločky
2 pl Olivový olej
Príslušenstvo
Extra Crisp
Príprava
Krok 1 /9
Tento recept vyžaduje veko EXTRA CRISP. Pripravte ingrediencie.
Krok 2 /9
Cesnak olúpte a nasekajte.
Krok 3 /9
Huby zbavte nôh a nohy nakrájajte. Do hrnca nalejte 1 lyžicu oleja.
Krok 4 /9
Osmahnite cibuľu, cesnak a stonky húb. Dajte bokom do misky.
Krok 5 /9
Pridajte strúhanku, pecorino, petržlen, kôru, soľ, korenie a chilli. Premiešajte a dajte bokom.
Krok 6 /9
Vložte huby do parného košíka a košík vložte do hrnca s 200 ml vody.
Krok 7 /9
Tlakové varenie: 2 minúty
Krok 8 /9
Naplňte každú špongiu náplní a vložte ich do olejom vymasteného hrnca.
Krok 9 /9
Vypnite Cookeo. Nasaďte veko Extra Crisp. Spustite funkciu grilovania č. 2 na 8-10 minút.