Šalát s kuracím mäsom a fazuľou
- Celkový čas 18 min
- 15 min
Príprava - 3 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
3 pl Rybacia omáčka (nuoc-mâm)
4 pl Sladká sójová omáčka
1 pl Sezamový olej
2 Limetka (šťava)
300 g Zelená fazuľka, očistená a rozpolená
250 g Voda
1 čl Sóda bikarbóna
300 g Kuracie filety nakrájané na 2 cm kúsky
20 list Čerstvý koriander
10 list Čerstvá mäta
10 list Čerstvá bazalka
10 Cherry rajčiny, rozpolené
150 g Uhorky nakrájané na jemné plátky
2 Jarné cibuľky nakrájané na tenké plátky
4 pl Osmažená cibuľa
Korenie
Príslušenstvo
Mriežka 2v1
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Zmiešame spolu všetky suroviny okrem vody. Omáčku odložíme bokom.
Krok 3 /6
Do nádoby dáme vodu, sódu bikarbónu a fazule.
Krok 4 /6
Kuracie mäso dáme na gril v hornej polohe, na zelenú fazuľku.
Krok 5 /6
Varíme pod tlakom
Krok 6 /6
Scedíme. Všetky prísady s kuracím mäsom zmiešame v miske. Podávame studené.