Steaky z bielej ryby v brokolicovej kruste
- Celkový čas 30 min
- 20 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
4 Filety tresky
75 g Krekry
20 g Parmezán
20 g Maslo
1 pl Citrón
Soľ a korenie
3 pl Petržlenová vňať
Citrón
Príprava
Krok 1 /5
Krekry dajte do uzatvárateľného vrecka a roztlačte ich pomocou valčeka na cesto. V miske zmiešajte rozdrobené krekry s parmezánom, rozpusteným maslom a citrónovou šťavou. Dochuťte soľou a korením.
Krok 2 /5
Na dosku v nádobe dajte filety tresky. Posypte rybu posýpkou. Začnite proces varenia.
Krok 3 /5
Dbajte na to, aby sa pokrm dobre prepiekol. Prepečenie môže závisieť od veľkosti kúskov. V prípade potreby predĺžte dobu pečenia o minútu, aby bolo možné mäso ľahko vidličkou odlúpnuť.
Krok 4 /5
Tresku posypte nasekanou petržlenovou vňaťou a citrónovou kôrou a podávajte s nechtíkom citróna.
Krok 5 /5
Podávajte s grilovanou špargľou a trochou strúhaného parmezánu.