Ryža s teľacím a medom
- Celkový čas 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
120 g Dlhozrnná, jazmínová alebo basmati ryža
250 g Teľacie rezne
1 pl Rastlinný olej
1 Zväzok polievkových byliniek
1 pl Med
1 pl Sójová omáčka
20 cl Voda
1 Francúzska cibuľová polievka v sáčku
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do hrnca vlejte olej.
Krok 3 /6
Teľacie mäso osmažte (v prípade potreby v niekoľkých dávkach). Do hrnca pridajte med a sójovú omáčku a nechajte skaramelizovať.
Krok 4 /6
Pridajte vodu a oddeľte od dna. Pridajte cibuľovú polievkovú zmes, ryžu a polievkové bylinky.
Krok 5 /6
Tlakové varenie.
Krok 6 /6
Dobrú chuť!