Provensálské jahňacie noisety
- Celkový čas 20 min
- 0 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Elektrický gril Tefal OptiGrill 2v1 Inox GC772D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill+ XL Snacking & Baking so zapekacou misou GC724D12 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 Inox GC774D30 Strieborný/Čierny Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
12 ks jahňacie noisettes, filetované (pozri tip)
2 pl olivový olej
1 kôra citrón
1 strúč. cesnak
1 pl provensálske korenie
1 pl nasekaná čerstvá petržlenová vňať
Soľ
korenie
Príprava
Krok 1 /6
Olúpeme a rozdrvíme strúčik cesnaku. Zmiešame s provensálskymi bylinkami, nasekanou petržlenovou vňaťou, nastrúhanou citrónovou kôrou, olivovým olejom, soľou a korením.
Krok 2 /6
Touto zmesou potrieme jahňacie noisety.
Krok 3 /6
Zapneme gril. Vyberieme nastavenie pre bravčové a stlačíme OK.
Krok 4 /6
Po dokončení predhriatia poukladáme jahňacie noisety na gril a sklopíme poklop.
Krok 5 /6
Pečieme podľa pokynov na displeji, kým nie je mäso upečené podľa vašich predstáv: rare (žlté), stredne prepečené (oranžové) alebo dobre prepečené (červené).
Krok 6 /6
Jahňacie noisety preložíme na taniere a podávame s provensálskymi paradajkami.