Polievka s žeruchou a ricottou
- Celkový čas 24 min
- 15 min
Príprava - 9 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
1 zvä. 2-krát premytý zväzok žeruchy (odstránime veľké vetvičky)
1 Ošúpaná a nakrájaná cibuľa
2 pl Olivový olej
100 g Uvarená biela fazuľa (alebo na kocky nakrájané zemiaky)
150 g Ricotta
2 strúč. Ošúpané a vyčistené strúčky cesnaku
600 ml Zeleninový alebo kurací vývar
4 pl Nastrúhaný parmezán na ozdobu (voliteľné)
12 Umyté a na tenké plátky nakrájané listy šalvie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 3 /6
Do hneda opražíme cibuľu.
Krok 4 /6
Pridáme žeruchu, vývar, cesnak a fazuľu.
Krok 5 /6
Varenie pod tlakom.
Krok 6 /6
Rozmixujeme s ricottou. Podávame s lístkami šalvie a posypeme parmezánom.