Polentové hranolky s parmezánom
- Celkový čas 1 h 35 min
- 10 min
Príprava - 25 min
Varenie - 1 h
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
300 g Polenta
90 cl Voda
60 g Parmezán
3 pl Sušené bylinky (oregano, tymián atď.)
6 pl Olivový olej
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Extra Crisp
Príprava
Krok 1 /6
Tento recept vyžaduje veko EXTRA CRISP. Pripravte ingrediencie.
Krok 2 /6
Zmiešajte olej s bylinkami. Do hrnca nasypte polentu a pridajte vodu, soľ a korenie.
Krok 3 /6
Varte a miešajte, kým polenta nezhustne.
Krok 4 /6
Obdĺžnikový plech vyložte papierom na pečenie. Polentu rovnomerne rozotrite a nechajte aspoň 1 hodinu chladiť.
Krok 5 /6
Polentu nakrájajte na hranolky a potrite olivovým olejom. Posypte parmezánom.
Krok 6 /6
Vypnite Cookeo. Nasaďte veko Extra Crisp. Spustite funkciu č. 3 Pečenie po dobu 20 minút. V polovici doby otočte.