Neapolské plnené papriky
- Celkový čas 10 min
- 10 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (6)
Elektrický gril Tefal OptiGrill 2v1 Inox GC772D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 Inox GC774D30 Strieborný/Čierny Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
600 g Červená paprika (približne 2 veľké)
2 pl Olivový olej
Soľ, korenie
150 g Cherry paradajky
200 g Mozzarella di Buffala
1 pl Odkvapkané kapary
2 pl Nasekané lístky bazalky
Príprava
Krok 1 /5
Zapneme Optigrill. Vyberieme program „Paprika“ a stlačíme OK.
Krok 2 /5
Papriky umyjeme, nakrájame na 4 časti, odstránime jadierka, ale ponecháme si zelenú stopku. Potrieme ich polovicou oleja a dochutíme soľou a korením.
Krok 3 /5
Po predhriatí dáme papriky na gril a zatvoríme ho.
Krok 4 /5
Pečieme dovtedy, kým nebude kontrolka oranžová. Papriky preložíme do misky a necháme vychladnúť.
Krok 5 /5
Umyjeme cherry paradajky a rozrežeme ich na 4 časti. Mozzarellu di buffala nakrájame na malé kúsky. Zmiešame ich s kaparami, nasekanou bazalkou, druhou polovicou oleja, soľou a korením. Papriky ozdobíme touto zmesou a podávame.