Marocký kurací ťažín
- Celkový čas 33 min
- 10 min
Príprava - 23 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
2 Kuracie stehná
0.5 Cibuľa
1 Cesnak
0.5 pl Ras el hanúť
15 cl Kurací vývar
200 g Cícer, uvarený a scedený
0.5 kôra Kandizovaná citrónová kôra
0.5 dávka Šafran
40 g olivy Kalamata
Koriander
1 pl Olivový olej
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Cesnak nasekajte.
Krok 3 /7
Nalejte olivový olej do hrnca.
Krok 4 /7
Kuracie kúsky orestujte. Dajte bokom. Do hrnca dajte cibuľu, cesnak a rás el hanout a opekajte 3 minúty.
Krok 5 /7
Vložte späť kurča a zalejte vývarom. Pridajte cícer, citrón, šafran a olivy.
Krok 6 /7
Tlakové varenie
Krok 7 /7
Ozdobte koriandrom a podávajte.