Losos s pistáciovou krustou
- Celkový čas 1 h 3 min
- 15 min
Príprava - 48 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
8 os.
8 plátok Čerstvý alebo rozmrazený losos
1 čl Soľ
2 čl Med
2 čl Citrónová šťava
2 čl Dijonská horčica
2 strúč. Nasekaný cesnak
130 g Najemno nasekané pistácie
Príslušenstvo
Gril
Príprava
Krok 1 /3
Vyložíme štandardnú dosku papierom na pečenie a dáme do nádoby na varenie. Osušíme lososové filety papierovou utierkou a vložíme dve filety do nádoby na varenie. Dochutíme soľou a korením a nastavíme program PARA na 7 minút. Proces zopakujeme so zvyšnými filetami.
Krok 2 /3
V miske zmiešame med, citrónovú šťavu, horčicu a cesnak. Po zmiešaní všetkých ingrediencií pridáme nasekané pistácie.
Krok 3 /3
Po skončení programu rozotrieme zmes lyžicou na lososové filety. Nastavíme program FRITOVANIE HORÚCIM VZDUCHOM na 5 minút. Proces zopakujeme so zvyšnými filetami.