Jahodové vaječné krémy
- Celkový čas 26 min
- 5 min
Príprava - 21 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
25 g Krupicový cukor
1 Celé vajce
0.5 Žĺtok
12 cl Plnotučné mlieko
0.5 strúč. Vanilka
60 g Jahody
Príslušenstvo
Balenie 6 pohárov
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
V miske vyšľahajte cukor s vajcami a žĺtkom. Odložte nabok.
Krok 3 /8
Mlieko a vanilkový struk varte 5 minút.
Krok 4 /8
Za stáleho šľahania vlejte do vaječnej zmesi.
Krok 5 /8
Jahody rozdeľte do sklenených pohárov, zalejte ich zmesou a poháre uzavrite.
Krok 6 /8
Do nádoby nalejte 200 ml vody. Vložte parný kôš.
Krok 7 /8
Varenie pod tlakom
Krok 8 /8
Nechajte stáť v režime udržiavania teploty 10 minút. Pred podávaním nechajte vychladnúť.