Indické zemiakové placky (Sabudana vada)
- Celkový čas 1 h 22 min
- 30 min
Príprava - 22 min
Varenie - 30 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (15)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavošedá EY145810 Easy Fry Compact 3 l teplovzdušná fritéza Tefal čierna EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Precision EY505815 Čierna Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
80 g Tapioka
30 cl Voda
0.5 čl Hrubozrnná soľ
150 g Zemiaky
0.5 čl Červená kari pasta
1 pl Koriander
20 g Arašidy
0.5 čl Soľ
0.5 pl Rastlinný olej
Príprava
Krok 1 /5
Do hrnca vložte perly, vodu a soľ. Varte 10 minút alebo kým perly nie sú priesvitné. Sceďte a opláchnite čistou vodou. Odložte bokom.
Krok 2 /5
Uvarené zemiaky roztlačte vidličkou. Pridajte kari korenie, koriander, arašidy, soľ, olej a perly. Premiešajte špachtľou a vytvarujte 50 g guľôčky. Mierne ich sploštite a vytvorte placky.
Krok 3 /5
Položte na podnos a nechajte 30 minút v chladničke.
Krok 4 /5
Vložte placky do spotrebiča s plechom. Spustite proces varenia.
Krok 5 /5
Môžete podávať okamžite.