Indické zemiaky
- Celkový čas 26 min
- 20 min
Príprava - 6 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
900 g Umyté zemiaky nakrájané na kúsky
150 g Červená šošovica
1 Ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno
300 ml Kokosové mlieko
2 čl Korenie garam masala
1 čl Kurkuma
4 strúč. Ošúpané a nasekané strúčiky cesnaku zbavené klíčkov
400 ml Zeleninový vývar
2 pl Umytý a nasekaný čerstvý koriander (alebo petržlen)
2 pl Kokosový olej (alebo olivový olej)
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby nalejte olej.
Krok 3 /6
Cibuľu opečte do hneda. Pridajte cesnak a korenie. Premiešajte.
Krok 4 /6
Pridajte ostatné ingrediencie, okrem koriandra. Ochuťte soľou a korením. Premiešajte.
Krok 5 /6
Doba varenia: 6 minút
Krok 6 /6
Pridajte koriander, zamiešajte a servírujte.