Hovädzie na štýl Musaka
- Celkový čas 18 min
- 10 min
Príprava - 8 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
250 g Mleté hovädzie mäso
300 g Umytý baklažán nakrájaný na 1 cm kocky
0.5 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
200 g Lúpané paradajky (konzervované) nakrájané na kocky
1 pl Nasekaná čerstvá bazalka
50 ml Bešamel (kartón)
Soľ a korenie
1 pl Olivový olej
35 g Strúhaný ementál
1 Nasekaný strúčik cesnaku s odstráneným klíčkom
Príprava
Krok 1 /9
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /9
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /9
Cesnak zbavte klíčku.
Krok 4 /9
Bazalku nasekajte na jemno.
Krok 5 /9
Do nádoby nalejte olej.
Krok 6 /9
Mäso opečte do hneda. Vyberte. Baklažány opečte do hneda. Pridajte cibuľu a cesnak.
Krok 7 /9
Pridajte paradajky a bešamel. Do nádoby znova vložte mäso, pridajte soľ a korenie.
Krok 8 /9
Doba varenia: 8 minút
Krok 9 /9
Pridajte ementál, nakrájanú bazalku a servírujte!