Hovädzí stroganov
- Celkový čas 1 h 15 min
- 20 min
Príprava - 55 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
1 kg Hovädzia svalovina a glejovka narezaná približne na 100 g kúsky
1 Ošúpaná a rozštvrtená cibuľa
500 g Ošúpané a rozštvrtené pečiarky
250 g Údené klobásy narezané na dve alebo tri časti
20 g Maslo
100 ml Biele víno
2 pl Paradajkový pretlak
2 čl Paprika
2 pl Umytý a nasekaný petržlen
Tradičná horčica a čerstvá smotana na servírovanie
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Petržlen umyte a nakrájajte.
Krok 3 /7
Na panvicu dajte maslo.
Krok 4 /7
Roztopte. Pridajte huby, v prípade potreby postupne, a opečte ich. Vyberte ich.
Krok 5 /7
Nalejte víno. Pridajte hovädzie mäso. Pridávajte vodu, kým nie sú ingrediencie zaliate. Pridajte cibuľu, klobásy, papriku, paradajkový pretlak, soľ a korenie.
Krok 6 /7
Doba varenia: 55 minút
Krok 7 /7
Pridajte petržlen a huby. Servírujte s čerstvou smotanou a horčicou.