Grilovaná pražma s bylinkami
- Celkový čas 45 min
- 15 min
Príprava - 15 min
Varenie - 15 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (14)
Elektrický gril Tefal OptiGrill+ Inox GC712D34 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill 2v1 Inox GC772D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill+ XL Snacking & Baking so zapekacou misou GC724D12 Strieborný/Čierny Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
1 ks pražma
2 strúč. strúčiky cesnaku
soľ
korenie
olivový olej
čerstvý tymián
1 ks citrón
petržlenová vňať, nahrubo nasekaná
Príprava
Krok 1 /5
Umyjeme pražmu a poklepaním ju osušíme.
Krok 2 /5
Nasekáme cesnak, vyberieme lístky tymiánu a v miske ich zmiešame s olivovým olejom, soľou a korením, niekoľkými striekancami citrónovej šťavy a trochou citrónovej kôry.
Krok 3 /5
Celú pražmu potrieme zmesou hlavne vnútri a marinujeme.
Krok 4 /5
Vyplníme vnútrajšok pražmy nahrubo nasekanou petržlenovou vňaťou a niekoľkými plátkami citrónu a necháme marinovať 15 minút.
Krok 5 /5
Grilujeme pražmu pomocou programu Ryba.