Chobotnica na galícijský spôsob
- Celkový čas 1 h 40 min
- 20 min
Príprava - 20 min
Varenie - 1 h
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
2 pl Sherry ocot
4 pl Olivový olej
1 čl Paprika
Soľ a čierne korenie
800 g Chobotnica
1 l Voda
2 pl Jablčný ocot
1 list Bobkový list
1 pl Celé čierne korenie
1 pl Hrubozrnná soľ
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si prísady.
Krok 2 /5
V nádobe zmiešajte sherry ocot, olej, papriku, soľ a korenie a pripravte omáčku.
Krok 3 /5
Vložte chobotnicu do misky. Prilejte vodu, jablčný ocot, bobkový list, zrniečka korenia a hrubozrnnú soľ.
Krok 4 /5
Varenie v tlaku
Krok 5 /5
Nechajte chobotnicu vychladnúť a nakrájajte ju na tenké plátky. Dochuťte omáčkou.