Cesnakové krevety (gambas al ajillo)
- Celkový čas 30 min
- 15 min
Príprava - 5 min
Varenie - 10 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
16 Surové krevety
2 strúč. Nasekaný strúčik cesnaku
1 Malá nasekaná jarná cibuľka
4 pl Olivový olej
0.5 čl Vločky červeného chilli
1 pl Nasekaná petržlenová vňať
0.5 čl Mletá paprika
Príprava
Krok 1 /4
Ošúpte krevety, pričom ponechajte chvosty.
Krok 2 /4
Všetky prísady zmiešajte v nádobe a nechajte krevety marinovať aspoň 10 minút.
Krok 3 /4
Vložte krevety do spotrebiča vybaveného plechom. Začnite piecť.
Krok 4 /4
Keď sú krevety uvarené, položte ich na servírovací tanier a ihneď podávajte s ostatnými tapas.