Burrito
- Celkový čas 20 min
- 15 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (14)
Elektrický gril Tefal OptiGrill+ Inox GC712D34 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill 2v1 Inox GC772D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill+ XL Snacking & Baking so zapekacou misou GC724D12 Strieborný/Čierny Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
4 ks
450 g steak zo sviečkovice
1 ks červená cibuľa
0.5 ks zelená paprika
0.5 žltá paprika
100 g syr
0.5 hrn. ryža
1.75 hrn. Kurací vývar
1 pl jalapeño
0.5 cibuľa
1 pl lístky koriandra
2 rajčiny
2 pl limetková šťava
soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /5
Uvaríme ryžu v kuracom vývare. V nádobe zmiešame všetky ingrediencie na Pico de Gallo a odložíme nabok.
Krok 2 /5
Zapneme gril. Na grile vyberieme príslušný program a stlačíme OK. Potom prejdeme na recept: Zapneme gril a dochutíme steak soľou a korením. Ugrilujeme steak podľa preferencie a potom ho nakrájame na prúžky.
Krok 3 /5
Vyberieme Manuálny režim a oranžovú úroveň varenia (210 °C) a stlačíme OK. Keď je gril horúci, pridáme nakrájané cibule a papriky a grilujeme 5 minút.
Krok 4 /5
Pripravíme si burrito: Na každú tortilu dáme trochu strúhaného syra, grilovaný steak, grilovanú zeleninu, plnú lyžicu Pico de Gallo a plnú lyžicu ryže. Navlhčíme, zložíme a zrolujeme strany tortily.
Krok 5 /5
Následne grilujeme burrito podľa preferencie.