Bravčové filé s kari
- Celkový čas 10 min
- 10 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
1 plátok Bravčové mäso
1 pl kari korenie
Soľ a korenie
2 pl rastlinný olej
1 ks olúpané mango, nakrájané na drobné kocky
1 stonka zeleru, nakrájaná na drobné kocky
0.5 cibuľa, najemno nakrájaná
2 pl koriander, nasekaný
2 pl limetková šťava
1 čl med
limetka
Príprava
Krok 1 /4
Bravčovú panenku ochutíme kari korením, soľou, korením a polovicou oleja.
Krok 2 /4
Zmiešame mango, zeler, cibuľu, koriander a limetkovú šťavu, olej, med, soľ a korenie a odložíme bokom.
Krok 3 /4
– Zapneme gril. – Na grile vyberieme príslušný program a stlačíme OK. Potom prejdeme na recept: Vyberieme manuálny program alebo program Bravčové (podľa modelu) a stlačíme OK. Zľahka naolejujeme grilovacie dosky. Po dokončení predhriatia dáme filé na gril a sklopíme poklop. Necháme piecť, kým sa kontrolka nezmení na červenú alebo na obrazovke sa nezobrazí „well-done“ (Dobre prepečené).
Krok 4 /4
Mäso dáme na krájaciu dosku a prikryjeme ho fóliou. Necháme ho 5 minút odpočívať a potom mäso nakrájame na jemné plátky. Podávame s mangovou omáčkou a kolieskami limetky.