Bacalhau à Gomes de Sà
- Celkový čas 23 min
- 15 min
Príprava - 8 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
600 g Nesolená treska uvarená pod tlakom
600 g Zemiaky uvarené pod tlakom
5 cl Olivový olej
2 tenký plátok Cibuľa
3 strúč. Nasekaný cesnak
1 Červená paprika nakrájaná na pásiky
2 pl Nasekaná petržlenová vňať
2 pl Nasekaná pažítka
60 g Čierne olivy
1 kôra Citrón
4 Vajcia uvarené natvrdo, olúpané a nakrájané na 4 časti
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie. Zemiaky sceďte a tresku zbavte kože.
Krok 2 /5
Do nádoby pridajte olivový olej, papriku, cibuľu a cesnak.
Krok 3 /5
Nechajte smažiť 4 minúty, potom pridajte ostatné suroviny okrem vajec a nechajte smažiť ďalšie 2 minúty.
Krok 4 /5
Tlakové varenie
Krok 5 /5
Podávajte v zapekacej miske. Ozdobte vajíčkami uvarenými natvrdo.