Španielska ryža z jedného hrnca
- Celkový čas 18 min
- 10 min
Príprava - 8 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
240 g Guľatozrnná ryža
400 g Kuracie filety nakrájané na kocky
70 g Jemná klobása nakrájaná na tenké plátky
100 g Varené slávky (čerstvé, mrazené alebo zavárané)
100 g Ošúpaná paprika nakrájaná na kocky
100 g Ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno
2 Umytá a nasekaná paradajka
100 g Umytý mladý hrášok rozkrojený na polovice
0.66 čl Kurkuma
480 ml Voda
Príprava
Krok 1 /9
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /9
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na jemno.
Krok 3 /9
Paradajky umyte a nakrájajte
Krok 4 /9
Kuracie filety nakrájajte na kocky.
Krok 5 /9
Do nádoby dajte klobásu, cibuľu a korenie.
Krok 6 /9
Ingrediencie opečte, kým sa nesfarbia.
Krok 7 /9
Pridajte kura a zamiešajte. Potom pridajte ďalšie ingrediencie, okrem sláviek. Ochuťte soľou a znova premiešajte.
Krok 8 /9
Doba varenia: 8 min.
Krok 9 /9
Pridajte slávky. Dobre premiešajte a servírujte.