Zemiaky na indický spôsob
- Celkový čas 51 min
- 20 min
Príprava - 31 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
1 kg Zemiaky
3 cl Olivový olej
1 čl Soľ
2 čl Koriandrový prášok
2 čl Rasca
1 čl Kurkuma v prášku
2 cl Olivový olej
1 čl Soľ
3 pl Čerstvý koriander
250 g Majonéza
2 čl Kari pasta
1 čl Kari prášok
Príprava
Krok 1 /3
Koriander, rascu, kurkumu, olej a soľ vložte do nádoby, pridajte zemiaky a dobre premiešajte.
Krok 2 /3
Zemiaky vložte do spotrebiča s plechom. Spustite proces varenia.
Krok 3 /3
Omáčku pripravíte zmiešaním majonézy, kari pasty a kari korenia. Zemiaky podávajte posypané nasekaným čerstvým koriandrom.
