Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Vegetariánsky cassoulet

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 25 min
  • Príprava
    20 min
  • Varenie
    5 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 500 g Fazuľa Haricot (varená alebo konzervovaná)

  • 200 g Seitan vo veľkých kusoch

  • 2 Vegetariánska klobása rozkrojená na dve časti

  • 2 Ošúpaná mrkva pozdĺžne nakrájaná na kúsky

  • 200 g Nasekané paradajky

  • 1 Ošúpaná rozštvrtená cibuľa so zapichnutými 2 klinčekmi

  • 2 čl Paradajkový pretlak

  • 1 zvä. Zväzok byliniek

  • Olej, soľ, korenie

  • 200 ml Zeleninový vývar

Príprava

Krok 1 /6

Pripravte si ingrediencie.

  • 500g Fazuľa Haricot (varená alebo konzervovaná)
  • 200g Seitan vo veľkých kusoch
  • 2 Vegetariánska klobása rozkrojená na dve časti
  • 2 Ošúpaná mrkva pozdĺžne nakrájaná na kúsky
  • 200g Nasekané paradajky
  • 1 Ošúpaná rozštvrtená cibuľa so zapichnutými 2 klinčekmi
  • 2čl Paradajkový pretlak
  • 1zvä. Zväzok byliniek
  • Olej, soľ, korenie
  • 200ml Zeleninový vývar

Krok 2 /6

Do nádoby nalejte olej.

  • Olej, soľ, korenie

Krok 3 /6

Olej rozpáľte. Cibuľu a mrkvu smažte 3 minúty. Pridajte paradajkové pyré. Premiešajte.

  • 2 Ošúpaná mrkva pozdĺžne nakrájaná na kúsky
  • 1 Ošúpaná rozštvrtená cibuľa so zapichnutými 2 klinčekmi
  • 2čl Paradajkový pretlak

Krok 4 /6

Pridajte fazuľu haricot, paradajky, zväzok byliniek, soľ a korenie. Premiešajte. Na vrch pridajte seitan a klobásy. Zalejte vývarom.

  • 500g Fazuľa Haricot (varená alebo konzervovaná)
  • 200g Seitan vo veľkých kusoch
  • 2 Vegetariánska klobása rozkrojená na dve časti
  • 200g Nasekané paradajky
  • 1zvä. Zväzok byliniek
  • Olej, soľ, korenie
  • 200ml Zeleninový vývar

Krok 5 /6

Doba varenia: 5 minút

Krok 6 /6

Servírujte.