Tradičná Panna cotta
- Celkový čas 19 min
- 10 min
Príprava - 9 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
70 ml Mlieko
130 ml Nízkotučná smotana
10 g Cukor
25 g Vaječné bielka
0.33 Pozdĺžne rozdelený vyškrabaný vanilkový struk
280 mg Zapekacie misky
1 Kruh papiera na pečenie, ktorý bude pasovať na panvicu
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Zmiešame vaječné bielka, cukor a vanilku. Pridáme mlieko, potom smotanu. Rozdelíme do zapekacích misiek.
Krok 3 /5
Prikryjeme papierom na pečenie. Položíme papier do hrnca a pridáme 200 ml vody. Zapekacie misky položíme do hrnca.
Krok 4 /5
Varenie pod tlakom.
Krok 5 /5
Predierkujeme fóliu na každej zapekacej miske. Pred podávaním chladíme aspoň 2 hodiny.